Sport

Vacanță cu mult fotbal pentru cei mici

La baza sportivă Junior din Sâncraiu de Mureș s-a disputat în zilele trecute cea de-a doua ediție a competiției fotbalistice pentru copii Transilvania Cup. Competiția organizată de către clubul ACS Academica Transilvania Târgu Mureș a reunit la start peste 20 de echipe din Ardeal, la categoriile de vârstă a celor născuți în anii 2005 și 2012. Partidele s-au disputat pe terenurile de iarbă a bazei, cu meciuri antrenante, în care s-au bucurat de fotbal atât cei mici, cât și cei care i-au pregătit. Alături de echipele organizatorilor, din județul Mureș au mai fost prezente echipele FCM Avântul și CSȘ Reghin, ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, Mureșul Luduș, Infinity Târnăveni, Viitorul Ungheni.

La categoria celor din 2005 au fost înscrise 9 echipe, iar la grupa 2012 au fost 12 formații. Organizatorii au asigurat tuturor echipelor participante medalii, diplome și cupe, fără a se face o ierarhie, dar pot fi menționate în special evoluțiile echipelor din Bistrița și Academica Transilvania (antrenor Lucian Chețan), la 2005, cea a organizatorilor, la 2012, una dintre acestea, deoarece la această categorie gazdele au avut două echipe înscrise, pregătite de Kallo Geza și Vlad Țipău.

Micii jucători ai clubului târgumureșean își continuă seria rezultatelor bune, după ce recent au obținut alte două locuri I, cu grupa 2011, care a urcat pe prima treaptă a podiumului la turneul Greenfield Arena Cup, iar grupa 2012 a terminat tot pe locul I competiția Dracula Heniu Junior Cup, unde a dat cel mai bun jucător al turneului, Răzvan Cormos.

De remarcat printre altele implicarea mai multor nume cunoscute în lumea fotbalului mureșean. Pe lângă cei enumerați, la aceste acțiuni și în pegătirea echipelor au participat și alți foști jucători, chiar cu prezențe în eșaloanele superioare ale fotbalului românesc, cum ar fi Rareș Vârtic sau Romulus Miclea, toți aceștia activând la Academica Transilvania.

Post-ul Vacanță cu mult fotbal pentru cei mici apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Vacanță cu mult fotbal pentru cei mici

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button