Sport

Voleibalistele, la pas spre prima scenă

Echipa feminină de volei CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a încheiat turneul play-off al seriei Vest a Diviziei A 2 disputat la Craiova în stil de mare favorită. După ce și-au asigurat calificarea la turenul final de promovare în urma victoriilor cu 3-0 din paridele cu CSU Oradea și CSȘ ACS Volei Cristina Pîrv Turda, mureșencele s-au impus și în ultimul joc tot cu 3-0 în fața gazdelor de la SCMU, seturi încheiate la 18, 19 și 12. A doua echipă calificată pentru turneul de promovare este cea bihoreană, care învinsese și ea echipa gazdelor în set decisiv și s-a impus cu 3-1 în ultima partidă, cu cea din Turda.

Conform așteptărilor, cele două calificate din seria Est sunt CSM Focșani și Tomis Constanța, prima fiind gazda turneului play-off al seriei. Cele patru echipe calificate se vor întâlni într-un turneu de promovare în Divizia A1, turneu a cărei perioadă și loc de desfășurare urmează a fi stabilit în zilele următoare.

Post-ul Voleibalistele, la pas spre prima scenă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Voleibalistele, la pas spre prima scenă

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button