Sport

Ziua Olimpică la Rîciu

Filiala Mureș a Academiei Olimpice Române, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Rîciu, Mureș Runners, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, UMFST Bike Days și VeloPrieteni, organizează, sâmbătă, 22 iunie, la Rîciu, “Ziua Olimpică 2019”. Evenimentul va cuprinde o serie de manifestări sportive și cultural-artistice, prin care organizatorii și-au propus să celebreze Ziua Internațională Olimpică .

Programul manisfetărilor este următorul:

Ora 8.00 – întâlnirea participanților (Rîciu, târgul săptămânal)

Ora 8.20 – ședință tehnică

Ora 8.30 – startul și parcurgerea traseului din comuna Rîciu pe bicicletă sau în alergare (aprox. 25 km, asfalt și trail)

Ora 10.00 – 10.30 încrieri Crosul Ziua Olimpică Râciu (5 km)

Ora 10.45 – scurtă ședință tehnică

Ora 11.00 – start Cros Ziua Olimpică

Ora 12.00 – ceremonialul olimpic și premierea (ridicarea steagului olimpic, intonarea imnului olimpic, prezentarea mesajului olimpic).

De asemenea, sunt prevăzute și mai multe manifestări artistice, cum ar fi desene pe asfalt cu tema “Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”, expunerea lucrărilor de arte plastice pentru concursul național cu tema “Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”, expunerea lucrărilor de literatură realizate pentru concursul național cu tema “Un condei numit Fair-Play și jurnalism sportiv”.

Invitat special va fi medaliatul cu argint la Campionatul Mondial de Skandenberg, Dănuț Borbil. Evenimentul de la Rîciu este organizat la inițiativa consilierului local Ciprian Belean, membru al Academiei Olimpice Române, filiala Mureș.

Valeriu Voaideș

The post Ziua Olimpică la Rîciu appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ziua Olimpică la Rîciu

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button