Știri

15.000 de turiști au vizitat Sighișoara, la Festivalul Pro Etnica

15 mii de turişti s-au aflat în Cetatea Medievală Sighişoara în perioada în care s-a desfăşurat cea de-a XVII-a ediţie a ProEtnica, cel mai mare festival intercultural din România.

În perioada 21 – 25 august, piaţa centrală a cetăţii a devenit o uriaşă scenă de cântec, dans şi bucurie, precum și pentru spectacole susţinute de peste 600 de reprezentanţi ai celor 20 de organizaţii ale minorităţilor din România.

Proiectul ProEtnica a fost implementat de Centrul Educaţional Interetnic pentru Tineret Sighişoara, în parteneriat cu Departamentul pentru Relaţii Interetnice şi Consiliul Judeţean Mureş, în calitate de parteneri cu aport financiar, precum şi de Guvern, prin Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, în calitate de finanţator.

Proiectul se bucură de sprijinul Ambasadei Germaniei în România, Ministerului pentru Ştiinţă, Cercetare şi Cultură al Landului Brandenburg al Republicii Federale Germania, Institutului Cultural Român, Municipiului Sighişoara, FUEN (Federal Union of European Nationalities), Institutului pentru Relaţii externe din Stuttgart (Institut fur Auslandsbeziehungen Stuttgart), Asociaţiei Divers şi PEN România.

sursa: Agerpres

The post 15.000 de turiști au vizitat Sighișoara, la Festivalul Pro Etnica appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 15.000 de turiști au vizitat Sighișoara, la Festivalul Pro Etnica

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button