Știri

7 milioane de lei, bani europeni, pentru companiile din Miercurea Nirajului

Incubatorul de Afaceri Sectorial Miercurea Nirajului” va fi alcătuit din 18 birouri, două săli de şedinţe, o sală de mese, un birou administrativ, un birou tehnic, o încăpere pentru centrală termică şi funcţiuni complementare (grupuri sanitare, hol etc.). Dotările şi echipamentele prevăzute sunt calculatoare, imprimante multifuncţionale, echipamente şi mobilier pentru sala de mese şi birouri, videoproiectoare, televizor LED, ecrane de proiecţie, centrală termică, sistem de ventilare, instalaţii fotovoltaice, sistem de alarmă şi camere de supraveghere.

Sectorul de activitate al incubatorului se va concentra pe susţinerea afacerilor din industrii creative de tip design, arhitectură, publicitate, IT, radio, televiziune, cinematografie, prin incubarea a cel puţin 18 societăţi şi crearea a minimum 20 de noi locuri de muncă.

Termenul limită de realizare a proiectului estimat de beneficiarul proiectului, Primăria oraşului Miercurea Nirajului, este data de 30 iulie 2023.

Valoarea totală a proiectului este de aproape 7 milioane de lei, din care peste 3,6 milioane de lei reprezintă finanţarea nerambursabilă alocată.

The post 7 milioane de lei, bani europeni, pentru companiile din Miercurea Nirajului appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 7 milioane de lei, bani europeni, pentru companiile din Miercurea Nirajului

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button