ASTĂZI: Se sistează furnizarea gazelor naturale în Filpișu Mare

astazi se sisteaza furnizarea gazelor naturale in filpisu mare

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 21 august, începând cu ora 08.00, în localitatea Filpişu Mare, judeţul Mureş.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 12.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

The post ASTĂZI: Se sistează furnizarea gazelor naturale în Filpișu Mare appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ASTĂZI: Se sistează furnizarea gazelor naturale în Filpișu Mare

Credit autor: Bogdan Brad.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.