Biscuiţii bio din seminţe şi flori de lavandă, îndulciţi cu miere de lavandă, produşi de iniţiatorul primului festival al lavandei din România, la Mădăraş, Ovidiu Roşca, au fost între cele mai dorite produse la cea de-a VI-a ediţie a Zilei Naţionale a Produselor Agroalimentare Româneşti de la Târgu Mureş.
„Biscuiţii cu lavandă sunt făcuţi la noi, în Mureş şi sunt bio. Sunt doar din seminţe, miere şi flori de lavandă, sunt foarte buni, sunt ca un cips, sunt crocanţi şi ajută la digestie, la relaxare.
Biscuiţii din seminţe şi flori de lavandă, produs intens căutat la Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare at
Aceasta stire este preluata.
Sursa articolului: Biscuiţii din seminţe şi flori de lavandă, produs intens căutat la Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare
Credit autor: Punctul.