Conferința de presă a Universităţii de Vară de la Bálványos a avut loc la…Budapesta

conferinta de presa a universitatii de vara de la balvanyos a avut loc labudapesta

Universitatea de Vară şi Tabăra Studenţească Bálványos (Tusványos), organizate la Băile Tuşnad şi ajunsă în acest an la cea de-a 30-a ediţie, „a creat un gen unic combinând caracterul universităţii de vară cu cel al unui festival”, a declarat, luni, preşedintele comisiei de politică externă a Parlamentului Ungariei, la conferinţa de presă a evenimentului organizată la Budapesta.

Zsolt Németh a declarat că motto-ul din acest an al evenimentului “Una-i tabăra!”, care va avea loc în perioada 23-28 iulie, „se referă pe de o parte la crearea acestui gen și pe de altă
parte la apartenenţa la unitatea naţională”. Pe scena mare a evenimentului vor evolua formaţiile: Magashegyi Underground, Quimby, Nagy Feró şi Beatrice, Magna Cum Laude, Szabó Balázs şi formaţia sa, Kiscsillag, Anna and the Barbies, Bagossy Brothers Company, Intim Torna Illegál şi Ákos.

Programul detaliat al Universităţii de Vară şi Tabăra Studenţească Bálványos (Tusványos) de la Băile Tuşnad poate fi găsit pe site-ul www.tusvanyos.ro

The post Conferința de presă a Universităţii de Vară de la Bálványos a avut loc la…Budapesta appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Conferința de presă a Universităţii de Vară de la Bálványos a avut loc la…Budapesta

Credit autor: Bogdan Brad.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.