Știri

Consilierul de stat László Borbély: „Doar un tricou ne costă peste 2000 de litri de apă. Avem oportunitatea să creștem industria textilă, dar trebuie să o reașezăm pe baze sustenabile”

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, împreună cu Asociația Profesională Transylvania Textile & Fashion Cluster, a organizat conferința ”Analiza acțiunilor și oportunităților în industria de textile și a modei sustenabile din perspectiva Strategiei naționale pentru  economia circulară”. Scopul evenimentului a fost de a atrage atenția asupra poluării generate de industria modei și de a propune soluții bazate pe principiiliie sustenabilității și ale economiei circulare.
„Sectorul textilelor este în creștere, dar, din cauza fenomenului fast-fashion, a ajuns unul dintre cei mai mari poluatori.
Consilierul de stat László Borbély: „Doar un tricou ne costă peste 2000 de litri de apă. Avem oportunitatea să creștem industria textilă, dar trebuie să o reașezăm pe baze sustenabile” at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Consilierul de stat László Borbély: „Doar un tricou ne costă peste 2000 de litri de apă. Avem oportunitatea să creștem industria textilă, dar trebuie să o reașezăm pe baze sustenabile”

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button