Știri

Consumul de portocale reduce riscul degenerării maculare

Consumul de portocale reduce riscul degenerării maculare, o boală oculară care provoacă pierderea progresivă a vederii. Potrivit unei echipe de cercetători de la Institutul de Cercetare Medicală Westmead, consumul unei portocale pe zi a diminuat semnificativ şansa de a dezvolta boala. La studiul care a durat 15 ani au participat peste 2.000 de austrieci, cu o vârstă medie de peste 50 de ani. Portocalele sunt citrice bogate într-o serie de minerale şi vitamine – calciu, potasiu, fosfor, vitamine din grupa B, C şi A.
Consumul de portocale reduce riscul degenerării maculare at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Consumul de portocale reduce riscul degenerării maculare

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button