Știri

Cum să nu luăm ţeapă la cumpărăturile de Paşte

Directorul Autorităţii pentru Protecţia Consumatorilor, a explicat cum să recunoaştem mielul proaspăt şi de unde să-l cumpărăm, dar şi cum să alegem ouăle din cea mai bună categorie şi ce trebuie să conţină eticheta vopselei de ouă pentru a fi siguri că nu ne otrăvim
Pentru a nu avea niciun risc de sănătate, Anghel recomandă să cumpărăm produsele alimentare perisabile, respectiv carnea de miel, peştele, ouăle, numai din măcelării şi magazine alimentare autorizate, dotate cu vitrine frigorifice şi termometre şi de unde avem certitudinea că aceste produse sunt controlate din punct de vedere sanitar-veterinar.    Specialistul mai spune că un miel cumpărat din „portbagajul unei maşini”, chiar dacă e vândut la un preţ mai mic, nu a fost transportat în condiţii optime, plus că nu avem nici bon de casă cu care să facem o eventuală reclamaţie vizavi de un produs neconform.
Cum să nu luăm ţeapă la cumpărăturile de Paşte at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cum să nu luăm ţeapă la cumpărăturile de Paşte

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button