Intrebări pentru PSD Mureș

Liviu Dragnea spital dureri spate 840x500

DE CE PSD nu a reacționat în legătură cu afirmațiile grave ale comisarului european responsabil pentru educație, cultură, tineret și sport, Navracsics Tibor, membru al coaliției de guvernământ a premierului ungar Viktor Orban? Acesta a acuzat conducerea Universităţii de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș că a modificat în mod „nepotrivit” noua Cartă a Universității?

DE CE PSD a fost de acord cu Dragnea, care i-a făcut un cadou lui Viktor Mihaly Orban, cu mâna Ministrul Educaţiei Naţionale, care a emis ordinul prin care este acordată autorizaţie de funcţionare provizorie Liceului Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş, cu predare exclusivă în limba maghiară?

DE CE PSD îl menține în funcție pe primarul Sighișoarei, din cauza căruia Cetatea Medievală este în pericol de prăbușire. În timp ce toate televiziunile naționale vorbesc despre rușinea de la Sighișoara, primarul Ovidiu Mălâncrăvean a găsit de cuviință să proptească zidurile Cetății, în locul unor reparații care se impuneau a fi fost realizate în urmă cu mult timp.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.