Știri

Din toamnă, la Târnăveni se înființează Colegiul UMFST „George Emil Palade”, care va pregăti asistenți medicali generaliști!

Astăzi, Consiliul Local al municipiului Târnăveni a aprobat darea în folosință către Universitatea de Medicină, Farmacie, Știinte si Tehnologie „George Emil Palade” a spațiilor necesare pregătirii viitorilor asistenți, la Centrul Cultural din Târnaveni și la Liceul Tehnologic.
Acum avem o criză a personalului medical cu studii postliceale. Prin Colegiul UMFST, Târnăveniul va genera forţă de muncă calificată în domeniul medical.Le mulțumesc domnului prof.univ.dr. Leonard Azamfirei, Rectorul UMFST Târgu Mureș și profesioniștilor de la Universitate, pentru răspunsul prompt la propunerea pe care le-am adresat-o cu puțin timp în urmă.
Din toamnă, la Târnăveni se înființează Colegiul UMFST „George Emil Palade”, care va pregăti asistenți medicali generaliști! at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Din toamnă, la Târnăveni se înființează Colegiul UMFST „George Emil Palade”, care va pregăti asistenți medicali generaliști!

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button