Știri

Două din victimele accidentului de la Bălăușeri sunt copii. Au fost grav răniți!

Sâmbătă după amiază, la ora 17.32, pe DN 13 E 60, la km 149 200, între localitățile Găiești și Bălăușeri s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 vehicule.

Din primele cercetări, se pare că un bărbat de 42 de ani din județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei în vederea evitării oricărui pericol, într-o succesiune de curbe, în pantă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare lovind în partea dreapta, a sensului sau de mers, parapetul metalic după care a ricoșat pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Mureș, care l-a rândul sau a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula paralel cu acesta și care era condus de un bărbat din județul Vaslui.
De asemenea, autoturismul condus de bărbatul din județul Prahova a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula în spatele celui condus de bărbatul din județul Vaslui.
Accidentul s -a soldat cu 4 victime, toate din autoturismul condus de bărbatul din județul Prahova, respectiv 2 adulți și 2 copii minori, adulții fiind răniți ușor, iar copiii fiind răniți grav.
Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

The post Două din victimele accidentului de la Bălăușeri sunt copii. Au fost grav răniți! appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Două din victimele accidentului de la Bălăușeri sunt copii. Au fost grav răniți!

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button