Știri

EUROPARLAMENTARE: 400.000 de alegători și 568 de secții de votare, în MUREȘ

În județul Mureș, peste 400.000 de alegători cu drept de vot figurează pe listele electorale. Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa a dat asigurări că pregătirile pentru alegerile europarlamentare și pentru referendum, la nivelul județului, sunt în grafic. 

”La sfârșitul acestei săptămâni se vor aduce în județ buletinele de vot și materialele necesare organizării alegerilor, sigur, 3 buletine de vot – cel referitor la Parlamentul European și 2 buletine pentru referendum. Avem 568 de secții de votare și urmează ca săptămâna viitoare să avem instruirea președinților și a locțiitorilor secțiilor de votare, aproximativ 1.200 de persoane, și în timp vor fi trimise către secțiile de votare toate materialele necesare votării. Apar în plus doar urnele, respectiv în fiecare secție de votare vor fi 3 urne, și încă o listă permanentă pe care vor semna cei care-și exprimă votul la referendum”, a declarat Mircea Dușa.

The post EUROPARLAMENTARE: 400.000 de alegători și 568 de secții de votare, în MUREȘ appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: EUROPARLAMENTARE: 400.000 de alegători și 568 de secții de votare, în MUREȘ

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button