Știri

EXCLUSIV: Dr. Dan Sîmpălean, numit manager la Filantropia: „Voi fi un om de echipă, așa cum am încercat să fiu și la Spitalul Clinic Județean Mureș”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea l-a numit pe dr. Dan Ștefan Sîmpălean în funcția de manager interimar al Spitalului “Filantropia” din București.

Dan Sîmpălean a fost manager al Spitalului Clinic Județean Mureș, fiind cunoscute repetatele demiteri din funcție, ca urmare a demersurilor conducerii Consiliului Județean Mureș, precum și acțiunile în instanță pentru suspendarea și anularea revocărilor.

Dan Sîmpălean, numit manager interimar pentru o perioadă de șase luni, a declarat, în exclusivitate pentru realitateademures.net, că “am primit cu onoare propunerea de a conduce cel mai modern spital public de obstetrică și ginecologie din România. Sunt un om de echipă și de construcție, așa cum am încercat să fiu și la Spitalul Clinic Județean Mureș. La Filantropia voi crea cadrul necesar pentru ca profesioniștii de aici să poată practica în liniște și la cele mai înalte standarde actul medical”.

Dan Sîmpălean remarcă, printre proiectele majore realizate la cârma Spitalul Clinic Județean Mureș „realizarea laboratorului de anatomie patologică, renovarea Clinicii de Obstetrică-Ginecologie și începerea lucrărilor de construcție a buncărului de la Clinica de Oncologie, precum și dotarea acesteia cu aparatură performantă”.

Numirea lui Sîmpălean în funcția de manager interimar al Spitalului “Filantropia” vine după ce cadrele medicale de la această instituție medicală au semnat, în luna martie, o petiție prin care îl reclamau pe fostul manager, Cristinel Macarie, pentru „deciziile aberante, care au bulversat întreaga activitate a spitalului”.

Spitalul Clinic Filantropia este cea mai veche clinică de obstetrică și ginecologie din România, înființată în anul 1813. După 200 de ani de existență, Filantropia se definește ca fiind cel mai modern si mai performant spital public de obstetrică și ginecologie din România.

The post EXCLUSIV: Dr. Dan Sîmpălean, numit manager la Filantropia: „Voi fi un om de echipă, așa cum am încercat să fiu și la Spitalul Clinic Județean Mureș” appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: EXCLUSIV: Dr. Dan Sîmpălean, numit manager la Filantropia: „Voi fi un om de echipă, așa cum am încercat să fiu și la Spitalul Clinic Județean Mureș”

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button