Femei agresate la Gălești și Saschiz. S-au emis ordine de protecție provizorii

femei agresate la galesti si saschiz s au emis ordine de protectie provizorii

Două ordine de protecție provizorii au fost emise în cursul zilei de ieri, de către polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului şi Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Sighişoara, față de doi bărbaţi care şi-au agresat fizic concubinele.

#Astfel, la data de 27 mai a.c.,în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Sighişoara au fost sesizați prin Apel 112, de către o femeie, din comuna Saschiz, cu privire la faptul că a fost agresată de concubinul acesteia.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 14.10, un bărbat, de 59 de ani, din comuna Saschiz, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, şi-a agresat fizic pe concubina, în vârstă de 61de ani.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

#Totodată, la data de 27 mai a.c.,în jurul orei 20.45, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au fost sesizați prin Apel 112, referitor la producerea unui scandal în familie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla în locuința comună din localitatea Găleşti, un bărbat, de 52 de ani, pe fondul consumului de alcool, a agresat-o fizic pe concubina acestuia, în vârstă de 39 de ani.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

 

 

The post Femei agresate la Gălești și Saschiz. S-au emis ordine de protecție provizorii appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Femei agresate la Gălești și Saschiz. S-au emis ordine de protecție provizorii

Credit autor: Bogdan Brad.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.