Știri

Forurile decizionale şi executive din cadrul UDMR Târgu Mureş DECAPITATE

Preşedintele executiv al UDMR Mureş, Kovacs Levente, a anunţat că, în urma reuniunii Consiliului Reprezentanţilor Teritoriali (CRT), forurile decizionale şi executive din cadrul UDMR Târgu Mureş îşi suspendă activitatea, însă organizaţiile de circumscripţie (de cartier) vor funcţiona în continuare.

“Consiliul Reprezentanţilor Teritoriali a decis ca până la sfârşitul lunii septembrie se va face o comise care va face propuneri referitoare la funcţionarea politică a UDMR Târgu Mureş. Această comisie va fi numită de preşedintele UDMR Mureş. Pe durata acestei comisii, funcţionarea forurilor decizionale şi executive din cadrul organizaţiei municipale se suspendă, organizaţiile de circumscripţie, de cartier, îşi continuă activitatea ca şi până acum”, a precizat Kovacs Levente.

Potrivit lui Kovacs Levente, grupul politic din Consiliul Local Târgu Mureş va fi coordonat de conducerea UDMR Mureş, de către preşedintele organizaţiei, Peter Ferenc, şi de către el, în calitate de preşedinte executiv.

Preşedintele UDMR Mureş, Peter Ferenc, a arătat recent că, înainte de această decizie de preluare a coordonării UDMR Târgu Mureş de către organizaţia judeţeană, au fost o serie de dispute interne care ar fi putut să destabilizeze organizaţia.

“Au fost lupte crâncene, acestea destabilizează organizaţia şi nu este bine, oamenii nu doresc război, doresc să vadă muncă şi rezultate. Am văzut că trebuie făcut un pas, e nevoie de ordine şi trebuia luată o decizie. Cred că acest pas e binevenit şi nu dă posibilitatea la atacuri interne. Întotdeauna am spus că adversarii politici nu trebuie să fie în interior, ci în exterior şi întotdeauna e nevoie să gândeşti cum să te lupţi cu adversarii politici, nu cu colegii tăi. Acest lucru a fost destul de greu de perceput de către unii şi aici trebuia tranşat foarte clar situaţia”, a precizat Peter Ferenc.

sursa. Agerpres

The post Forurile decizionale şi executive din cadrul UDMR Târgu Mureş DECAPITATE appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Forurile decizionale şi executive din cadrul UDMR Târgu Mureş DECAPITATE

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button