Știri

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu a fost prezent, astăzi, la Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș împreună cu Comisia Europeană, Platforma Parteneriatului Estic și Institutul de Cercetări Socio-Umane „Gheorghe Şincai” din Tîrgu Mureş a organizat Conferința “Stronger Together: Building Up Security Through Cooperation, Health, Research and Innovation”.

Conferința reprezintă o platformă de dezbateri privind prioritățile universitare, precum consolidarea cooperării la nivel universitar, dezvoltarea rețelelor de cercetare și a echipelor multinaționale de cercetători menite să răspundă nevoii de inovare, atât în domeniul sănătății cât și în alte domenii.

La eveniment au participat oameni politici, academicieni, profesori universitari, cercetători, reprezentați ai ONG-urilor și think tank-urilor din state precum: Belgia, Italia, Bulgaria, România, Polonia, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina.

The post Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu a fost prezent, astăzi, la Târgu Mureș appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu a fost prezent, astăzi, la Târgu Mureș

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button