Știri

Intrarea gratuită la Weekend până în 5 iulie

????̂????????????????????̂???????? ???????? ????????????????????????, ???????? ????????????????????, ???????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????
Bazinele exterioare din Complexul de agrement Weekend Târgu Mureș se redeschid ????????????????????????, ???????? ????????????????????, ????̂????????????????????̂???????? ???????? ???????????? ????????.????????. Până la deschiderea oficială din 5 iulie, nu se percepe taxă de intrare.
Complexul de Agrement Weekend Târgu Mureș, complex capabil să primească câteva mii de vizitatori simultan, anunță redeschiderea noului sezon estival, vineri 21 iunie 2024. În aceste două săptămâni dinainte de ???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????̆ ???????????? ???? ????????????????????, se vor mai face ultimele retușuri și se vor efectua teste pentru recircularea apei, pentru a asigura târgumureșenilor cele mai bune condiții de îmbăiere și relaxare.
Intrarea gratuită la Weekend până în 5 iulie at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Intrarea gratuită la Weekend până în 5 iulie

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button