Știri

Leonard Azamfirei, Doctor Honoris Causa al Universității din Tbilisi

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Medicale de Stat din Tbilisi, Georgia.

Evenimentul a avut loc într-un cadru festiv, cu ocazia deschiderii anului universitar 2019-2020 la Universitatea Medicală de Stat din Tbilisi, în prezența reprezentanților universităților din Emory Atlanta, Munich, Grenoble, Viena, Cernăuți, precum și în prezența președintelui Parlamentului din Georgia și a reprezentantului Ministerului Sănătății.

În discursul său, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei a punctat stransa colaborare academică dintre cele două universități și a menționat că în prezent există noi proiecte menite să dezvolte relațiile bilaterale.

Totodată, rectorul UMFST Târgu Mureș s-a arătat onorat de titlul care i s-a conferit și a transmis că Universitatea Medicală de Stat din Tbilisi, cu 100 de ani de tradiție, dar profund orientată spre valorile internaționale ale educației moderne, îi induce un deosebit respect și o profundă admirație.

„Așa cum your King David, The Builder a recreat o națiune, dumneavoastră în fiecare an faceți ca această națiune să fie mai educată și mai sănătoasă. Și pentru ceea ce faceți vă felicit din toată inima”, a transmis prof. univ. dr. Leonard Azamfirei.

The post Leonard Azamfirei, Doctor Honoris Causa al Universității din Tbilisi appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Leonard Azamfirei, Doctor Honoris Causa al Universității din Tbilisi

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button