Știri

Leonard Azamfirei: „Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș va susține studenții ucraineni din Târgu Mureș precum și mediul universitar”

„Într-un documentar difuzat recent la postul public de televiziune rus, Vladimir Putin a deplâns prăbușirea URSS, considerând că este „cel mai mare dezastru geopolitic al secolului trecut”. Putin afirmă că regimul de la Kiev este anti-rus și că a orchestrat un presupus genocid al populației rusofone din regiunile separatiste Donețk și Lugansk. Totodată, acuză că americanii au pus stăpânire pe Ucraina, despre care spune că este o țară ce ocupă ilegitim un teritoriu care aparține istoric și de drept Rusiei.
Leonard Azamfirei: „Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș va susține studenții ucraineni din Târgu Mureș precum și mediul universitar” at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Leonard Azamfirei: „Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș va susține studenții ucraineni din Târgu Mureș precum și mediul universitar”

Credit autor: Cristina Ciulei.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button