Știri

Liceul Teologic Romano-Catolic „II. Rákóczi Ferenc” din Târgu Mureş ar urma să funcţioneze ca o subunitate a Liceului Teoretic „Bolyai Farkas”

Ca o soluţie temporară, Liceul Teologic Romano-Catolic „II. Rákóczi Ferenc” din Târgu Mureş ar urma să funcţioneze ca o subunitate a Liceului Teoretic „Bolyai Farkas”, începând cu următorul an şcolar şi până se va putea continua procesul de reînfiinţare a instituţiei de învăţământ, a declarat fostul şef al instituţiei, pentru agenţia ungară de presă MTI.
Fostul director al liceului catolic care a fost desfiinţat în luna mai a anului trecut printr-o sentinţă definitivă pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei a României (ÎCCJR), şi încorporat în Liceul Teoretic “Bolyai Farkas”, coordonează în prezent clasele unităţii de învăţământ catolic în calitate de director adjunct al celui din urmă.
Liceul Teologic Romano-Catolic „II. Rákóczi Ferenc” din Târgu Mureş ar urma să funcţioneze ca o subunitate a Liceului Teoretic „Bolyai Farkas” at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Liceul Teologic Romano-Catolic „II. Rákóczi Ferenc” din Târgu Mureş ar urma să funcţioneze ca o subunitate a Liceului Teoretic „Bolyai Farkas”

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button