Știri

Minori de 14 și 15 ani prinși de polițiștii din Reghin, după ce au furat o tabletă dintr-o mașină

La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizați de către un bărbat, din localitatea Reghin, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras dintr-un autoturism parcat în fața imobilului său, o tabletă electronică.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că în data de 18 mai a.c., în jurul orelor 14.20, persoane necunoscute, au sustras dintr-un autoturism, parcat în fața imobilului persoanei vătămate, o tabletă electronică.

În urma activităţilor specifice, desfăşurate de echipajul de  ordine publică, s-a reuşit identificarea a doi tineri, de 14, respectiv 15 ani, ambii din localitatea Reghin, bănuiţi de comiterea furtului, asupra lor fiind găsit bunul sustras.

Prejudiciul, în valoare de 650 lei, a fost recuperat în totalitate, fiind predat persoanei vătămate, iar în cauză cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

The post Minori de 14 și 15 ani prinși de polițiștii din Reghin, după ce au furat o tabletă dintr-o mașină appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Minori de 14 și 15 ani prinși de polițiștii din Reghin, după ce au furat o tabletă dintr-o mașină

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button