Știri

Mureș: Un nou de caz de violență în familie, cu emitere de ordin de protecție provizoriu

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş, față de un bărbat, de 41 de ani, din Tîrgu Mureş.

La data de 01 iulie a.c., în jurul orei 18.40, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş au fost sesizați despre faptul că într-un imobil din localitatea Tîrgu Mureş are loc un scandal în familie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată a.c., în jurul orei 18.35, în timp ce se afla în locuința comună, un bărbat, de 41 de ani, pe fondul unor neînţelegeri avute cu fiul său, a provocat scandal,  iar ulterior şi-a agresat fizic atât soţia, de 38 de ani, precum şi fiul, de 22 de ani şi totodată le-a adresat ameninţări.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat,  pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie şi ameninţare.

The post Mureș: Un nou de caz de violență în familie, cu emitere de ordin de protecție provizoriu appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureș: Un nou de caz de violență în familie, cu emitere de ordin de protecție provizoriu

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button