Echipa PNLGeneralPoliticăȘtiri

Noi contracte de finanțare prin PNRR semnate de primari liberali!

I-am însoțit astăzi pe primarii liberali Ciprian Belean (Râciu) și Vasile Morar (Cucerdea) la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru semnarea unor noi contracte în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), deosebit de importante pentru comunitățile pe care le reprezintă.

Valoarea contractelor semnate se apropie de 9 milioane de lei.

Astfel, în comuna Râciu, un prim contract vizează reabilitarea termică și eficientizarea energetică a școlilor din localitățile Râciu și Sânmartinu de Câmpie, unde învață circa 350 de elevi. Valoarea contractului este de 5.520.963,43 lei.

În ce privește comuna Cucerdea, s-au semnat contracte pentru reabilitarea termică și eficientizarea energetică a dispensarului uman și a căminului cultural din comună, în valoare de 1.520.271,53 lei, respectiv reabilitarea termică și eficientizarea energetică a căminului cultural din satul Bord, în valoare de 1.051.161,86 lei.

Primarii ambelor comune au mai semnat contracte de achiziție mobilier urban inteligent, in valoare de 528.685,68 lei la Cucerdea, respectiv 209.072,48 lei la Râciu.

Iată încă o dovadă că administrațiile liberale din județul Mureș își respectă cu seriozitate mandatele încredințate de cetățeni la alegerile locale.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button