Știri

O târgumureșeancă a prezentat, la Budapesta, proiectele smart city din industria românească

Târgumureșeanca Sarolta Besenyei, expert în cadrul Comisiei Europene și vicepreședinte al Asociației Române pentru Smart City a reprezentat asociația la Conferința Civitas Sapiens’19 din Budapesta.

Conferința Civitas Sapiens’19 din Budapesta, a fost organizată pentru prima dată în acest an cu scopul de a deveni tradiție în peisajul proiectelor Smart City din Budapesta. Găzduit de campusul Universității Naționale a Serviciului Public pe data de 19 septembrie 2019, Civitas Sapiens a fost o conferință profesională despre conceptul orașului inteligent la nivel european.
În discursul de deschidere al conferinței, Secretarul de stat pentru Serviciul Public dr. Bence Tuzson și-a exprimat poziția cu privire la nevoia de digitalizare și dezvoltare urbană inteligentă în beneficiul familiilor și al comunităților locale.
Sarolta Besenyei a reprezentat România si a promovat proiectele de SC autohtone în sesiunea Expertiză Internațională, moderată de András Fazakas, director al Deutsche Telekom și al Centrului European pentru Soluții Inteligente, alături de Aldo Vargas – URBACT Polonia, Samu Szemerey, Senior Municipal Expert, Lechner Knowledge Center Budapesta și Gábor Kelemen, director de divizie în cadrul Programului de Bunăstare Digitală al Guvernului Ungariei.

The post O târgumureșeancă a prezentat, la Budapesta, proiectele smart city din industria românească appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O târgumureșeancă a prezentat, la Budapesta, proiectele smart city din industria românească

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button