Știri

Peste 66 de studenți din toată țara, la Târgu Mureș

Liga Studenților din Târgu Mureș a derulat la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș a organizat ediția de primăvară a programului național TransMed, la care au participat peste 60 de studenți din marile centre universitare ale țării.

Potrivit reprezentanților Ligii Studenților din Târgu Mureș, la ediția aceasta au participat 66 de studenți din următoarele centre universitare: București, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Sibiu și Chișinău.

„Studenții au participat la cursurile, lucrările practice și seminariile pe care și-au dorit să le echivaleze, împreună cu studenții Universității noastre. Au fost foarte încântați de modul în care se predă la noi și de faptul că au putut lua parte la diferite proceduri chirurgicale, pe care nu le-au întâlnit în centrele de proveniență. După termiarea programului academic, participanții au avut parte de un program social prin intermediul căruia s-au cunoscut mai bine și au legat prietenii”, a transmis Paul Sorin Cotoi, reprezentantul Ligii Studenților din Târgu Mureș.

Programul social a cuprins următoarele activități: bowling, excursie la Grădina Zoologică, vizitarea orașului, Pub Quiz, treasure hunt și o ieșire la Le&Le Games. La finalul programului, studenții au primit diplome de participare. Aceștia s-au arătat extrem de încântați de Universitate și mulțumiți de programul academic și social. Totodată, și-au manifestat dorința de a reveni la UMFST Târgu Mureș.

 

The post Peste 66 de studenți din toată țara, la Târgu Mureș appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Peste 66 de studenți din toată țara, la Târgu Mureș

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button