Petiția unui mureșean anulează concursul de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș

petitia unui muresean anuleaza concursul de manager al spitalului clinic judetean mures

În urma sesizării formulate de petentul Dragoș Mihail Suciu, Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean Mureș a decis ANULAREA concursului de ocupare a postului de manager.

Dosarele de concurs s-au depus până la data de 31 iulie 2019, acestea incluzând și Proiectul de management, pentru a cărui documentare se putea face o vizită în spital, însă în data de 7 august,  la 7 zile de la depunerea dosarelor!  de la ora 10.  După ce dosarul fusese depus!

În sesizarea depusă la Consiliul Județean Mureș, Dragoș Mihail Suciu a menționat: ”Dacă între timp subordonații dumneavoastră nu au descoperit secretul întoarcerii în timp, acest concurs nu este decât un simulacru de numire a unui ”candidat” cunoscut deja, vă solicităm anularea concursului!”.

În urma analizei petiției, trimisă de Executivul Consiliului Județean, astăzi, Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean Mureș a decis ANULAREA concursului de ocupare a postului de manager.

The post Petiția unui mureșean anulează concursul de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Petiția unui mureșean anulează concursul de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș

Credit autor: Diana Pâncă.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.