Petiția unui mureșean anulează concursul de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș

petitia-unui-muresean-anuleaza-concursul-de-manager-al-spitalului-clinic-judetean-mures

În urma sesizării formulate de petentul Dragoș Mihail Suciu, Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean Mureș a decis ANULAREA concursului de ocupare a postului de manager.

Dosarele de concurs s-au depus până la data de 31 iulie 2019, acestea incluzând și Proiectul de management, pentru a cărui documentare se putea face o vizită în spital, însă în data de 7 august,  la 7 zile de la depunerea dosarelor!  de la ora 10.  După ce dosarul fusese depus!

În sesizarea depusă la Consiliul Județean Mureș, Dragoș Mihail Suciu a menționat: ”Dacă între timp subordonații dumneavoastră nu au descoperit secretul întoarcerii în timp, acest concurs nu este decât un simulacru de numire a unui ”candidat” cunoscut deja, vă solicităm anularea concursului!”.

În urma analizei petiției, trimisă de Executivul Consiliului Județean, astăzi, Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean Mureș a decis ANULAREA concursului de ocupare a postului de manager.

The post Petiția unui mureșean anulează concursul de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Petiția unui mureșean anulează concursul de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș

Credit autor: Diana Pâncă.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.