Știri

PNL Mureș cere demisia conducerii executive a Aeroportului Internațional “Transilvania”

Liderul grupului de consilieri ai Partidului Național Liberal, Ervin Molnar, a cerut demisia conducerii executive a Aeroportului Internațional “Transilvania”.

„În ședința Consiliului Județean Mureș (de joi, 30 mai, n.r.), am solicitat demisia de onoare a persoanelor care asigură conducerea executivă a Aeroportului Internațional “Transilvania”. Înainte de ședință, fără o informare prealabilă, am primit pentru dezbaterea în plen un material de 82 de pagini, care se referă la cheltuirea multor milioane de lei, din bani publici. Nu este pentru prima dată când se întâmplă o astfel de situație, care exprimă incompetența actualei conduceri a Aeroportului”, a declarat Ervin Molnar (PNL).

Consilierii județeni PNL au cerut retragerea de pe ordinea de zi a proiectului și dezbaterea acestuia într-o ședință viitoare, dar coaliția PSD-UDMR din Consiliul Județean a respins propunerea  și proiectul a a fost aprobat.

Ervin Molnar mai spune că “am solicitat ca, după plecarea celor doi membri executivi ai consiliului de administrație, Peti Andrei și Daniel Marius Popa, susținuți de PSD și UDMR, Consiliul Județean Mureș să selecteze persoane competente și mai ales calificate, care să readucă Aeroportul, de pe poziția 11 în țară pe care se află în prezent, pe cel puțin locul 4, acolo unde a fost lăsat de administrația liberală.”

The post PNL Mureș cere demisia conducerii executive a Aeroportului Internațional “Transilvania” appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: PNL Mureș cere demisia conducerii executive a Aeroportului Internațional “Transilvania”

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button