Știri

Prezentarea Raportului anual al Rectorului privind starea Universității în anul 2022

Prof. dr. Leonard Azamfirei a prezentat Raportul anual al Rectorului Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș privind starea Universității în anul 2022 și principalele obiective de investiții pentru 2023.
Evenimentul a avut loc în ședința publică a Senatului UMFST, găzduită de Sala Festivă a Universității, joi, 16 martie 2023.
Rectorul UMFST G.E. Palade Tg. Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, a prezentat structura organizatorică a universității, situația programelor de studii, rezultatele activităților de cercetare științifică și dezvoltare tehnologică, proiectele europene derulate, situația personalului instituției și a posturilor vacante, situația financiară a Universității, relația cu studenții, situația inserției profesionale a absolvenților, prezența în clasamentele universitare internaționale, principalele obiective și strategii ale procesului de management academic, cele mai importante realizări ale Departamentului de Relații Internaționale și prezentarea obiectivelor de investiții pentru anul 2023.
Prezentarea Raportului anual al Rectorului privind starea Universității în anul 2022 at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Prezentarea Raportului anual al Rectorului privind starea Universității în anul 2022

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button