PROGRAM ȘI PENTRU MUREȘENI: Calculatoare pentru școli și ONG-uri.

program si pentru mureseni calculatoare pentru scoli si ong uri

Ateliere Fără Frontiere lansează programul EduClick – Dăm Click pe România, ediția 2019, prin care dotează cu 1000 de calculatoare școlile și ONG-urile din România, care derulează proiecte de educație și de incluziune cu ajutorul IT&C. Data limită de înscriere în program este 9 iunie 2019.

Etapele în vederea depunerii proiectelor presupun lectura Regulamentului de Participare de aici și formularea eventualelor întrebări pe adresa de email educlick@atelierefarafrontiere.ro.

Înscrierea în concurs a proiectelor educaționale se face folosind formularul de aici.

Echipamentele donate prin programul Dăm Click pe România au fost colectate de Ateliere Fără Frontiere de la companii responsabile cu mediul și au primit o nouă viață în atelierul de inserție reconect, fiind recondiționate de persoane provenind din medii defavorizate. Calculatoarele sunt acum complete (unitate centrală și monitor, tastatură și mouse), dispun de garanție și de software-ul necesar unei bune utilizări.

După data de 9 iunie 2019, ultima în care sunt acceptate înscrieri, proiectele vor intra într-o fază de jurizare, iar pe 14 iunie vor fi anunțate numele tuturor laureaților.

The post PROGRAM ȘI PENTRU MUREȘENI: Calculatoare pentru școli și ONG-uri. appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: PROGRAM ȘI PENTRU MUREȘENI: Calculatoare pentru școli și ONG-uri.

Credit autor: Diana Pâncă.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.