Reghinul va găzdui, în 2020, o competiție sportivă mondială

reghinul-va-gazdui,-in-2020,-o-competitie-sportiva-mondiala

Federaţia Română de Culturism şi Fitness va găzdui Campionatele Mondiale din anul 2020, după succesul de la Campionatele Europene din acest an, cu două medalii de aur, trei de argint şi două de bronz, ceea ce reprezintă cea mai bună performanţă a lotului României de până acum.

“Anul 2019 a fost un an deosebit pentru Federaţia Română de Culturism şi Fitness prin rezultatele la Campionatul European, dintre toate CE la care a participat federaţia noastră până acum. La cele din 2019 am avut cele mai bune rezultate, obţinând două medalii de aur, trei de argint şi două de bronz, iar la Campionatul Balcanic am obţinut, pentru a treilea an consecutiv, titlul de câştigătoare pe naţiuni, cu 28 de medalii. (…) Anul 2020 va aduce, pentru a doua oară în România, Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness, după ce, în 2017, am organizat această competiţie la Bistriţa. Am primit acordul de principiu, urmează să stabilim detaliile. Dacă la CM de la Bistriţa aşteptam să vină undeva la 200-250 de sportivi şi au venit 558 de sportivi, cu siguranţă anul viitor vor fi mult mai mulţi”, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean.

Potrivit acestuia, România are experienţă în organizarea competiţiilor internaţionale întrucât, pe lângă CM 2017 de la Bistriţa şi alte competiţii cu participare numeroasă, a mai organizat şi Cupa Balcanică, în 2015 şi 2017.

The post Reghinul va găzdui, în 2020, o competiție sportivă mondială appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Reghinul va găzdui, în 2020, o competiție sportivă mondială

Credit autor: Bogdan Brad.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.