Sâmbătă grea pentru salvatori: Accident la Sărmașu și incendiu la Grebenișu de Câmpie

sambata grea pentru salvatori accident la sarmasu si incendiu la grebenisu de campie

Pompierii din Sărmașu au fost solicitați sâmbătă seara, în jurul orei 18:30, să intervină pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unui accident rutier produs în localitatea Sărmașu.

O persoană de sex feminin a fost transportată la CPU Sărmașu, fiind evaluată la cod galben. La locul accidentului a fost chemată și o echipă a furnizorului de gaze, deoarece a fost acroșat branșamentul de gaze.

În jurul orei 21:00, un apel la 112 anunța un incendiu la o casă de locuit în localitatea Grebenișu de Câmpie. S-au deplasat forțe aparținând Secției Sărmașu, iar în sprijin au fost trimise Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Grebenișu de Câmpie și Șăulia și un echipaj SAJ. Datorită intervenției rapide  și a mobilizării cetățenilor s-a reușit lichidarea incendiului înainte ca acesta să se propage la întreaga construcție.

The post Sâmbătă grea pentru salvatori: Accident la Sărmașu și incendiu la Grebenișu de Câmpie appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sâmbătă grea pentru salvatori: Accident la Sărmașu și incendiu la Grebenișu de Câmpie

Credit autor: Bogdan Brad.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.