Știri

SCHIMB DE GENERAȚII: Horațiu Suciu și Lázár Erzsébet, în Consiliul Știinţific al Agenţiei Naţionale de Transplant

Ministerul Sănătății a publicat proiectul de ordin privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare, a organigramei, a componenţei Consiliului Știinţific al Agenţiei Naţionale de Transplant.

Din Consiliul Științific fac parte 16 medici din București și din țară, plus directorul executiv al Agenției, Dr. Radu Zamfir, care este membru de drept al Consiliului.

Cei doi târgumureșeni prezenți în Consiliul Știinţific al Agenţiei Naţionale de Transplant sunt acad. prof. univ. dr. Horaţiu Suciu, medic primar în chirurgie cardiovasculară, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Institutul Inimii din Târgu Mureș și conf. univ. dr. Lázár Erzsébet, medic primar hematolog și șefa Compartimentului Transplant Medular din cadrul Secției Clinice Hematologie și Transplant Medular a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

Anterior, din Consiliul Știinţific al Agenţiei Naţionale de Transplant au făcut parte și medicii mureșeni Istvan Benedek, Sanda Copotoiu, și Radu Deac.

The post SCHIMB DE GENERAȚII: Horațiu Suciu și Lázár Erzsébet, în Consiliul Știinţific al Agenţiei Naţionale de Transplant appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: SCHIMB DE GENERAȚII: Horațiu Suciu și Lázár Erzsébet, în Consiliul Știinţific al Agenţiei Naţionale de Transplant

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button