Știri

SE APROPIE! Campionatul European de Triatlon Multisport, la Sângeorgiu de Pădure

Campionatul European de Triatlon Multisport (alergare, înot și ciclism) se desfășoară în Sângeorgiu de Pădure, în perioada 6-7 iulie 2019. Participă sute de sportivi din peste 25 de țări, de aceea traficul va fi restricționat între orele 6 și 20 de la Podul Târnavei Mici până la hotarul județului Harghita.

Astfel, sâmbătă, 6 iulie, nu se va putea circula cu niciun fel de mijloc de transport, iar pietonii doar pe trotuare, de la Podul Târnavei Mici până la colțul dintre str. N. Bălcescu și str. Morii, respectiv întreaga str. Morii.

Duminică, 7 iulie, nu se va circula cu mijloace de transport de la Podul Târnavei Mici până la hotarul județului Harghita, întreg drumul județean din jurul lacului Bezidu Nou, nici pe străzile N. Bălcescu, Morii, 22 Decembrie, Lungă, Gării, Îngustă, Târnavei și Grădinilor.

În perioada restricționării de trafic nu se va putea circula cu AUTOTURISME, BICICLETE, CĂRUȚE, MOTOCICLETE, iar PIETONII doar pe TROTUARE.

Locuitorii din BEZID nu vor putea părăsi localitatea drumul județean fiind închis, dar pentru URGENȚE va fi în localitate o AMBULANȚĂ și o mașină de POMPIERI.

Cei care vor să se deplaseze sunt rugați să-și aducă mașina sâmbătă dimineața în străzile dinaintea Podului sau în str. ROUA, localitatea poate fi părăsită spre VIFOROASA.

 

The post SE APROPIE! Campionatul European de Triatlon Multisport, la Sângeorgiu de Pădure appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: SE APROPIE! Campionatul European de Triatlon Multisport, la Sângeorgiu de Pădure

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De vazut
Close
Back to top button