Știri

Se modifică procedura de avizare tehnică a caselor de marcat electronice fiscale

Procedura de avizare tehnică a caselor de marcat electronice fiscale va suferi multiple modificări, conform unui Ordin al ministrului Finanțelor Publice.
Documentul este printre ultimele semnate de Adrian Câciu, în calitate de ministru al Finanțelor, și de Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului.
Sunt vizate în primul rând echipamentele nesupravegheate de tipul automatelor comerciale dar și aparatele folosite de operatorii de tipul șoferilor de taxi.
„Unul dintre principalele elemente de noutate aduse de actul normativ sus-menționat constă în stabilirea configurației, precum și a caracteristicilor tehnice și funcționale ale aparatelor de marcat electronice fiscale integrate în echipamente nesupravegheate de tipul automatelor comerciale ce funcționează pe bază de plăți cu cardul, precum și de acceptatoare de bancnote sau monede, după caz, în vederea testării și avizării acestora de către Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Informatică – ICI București”, se arată în referatul de aprobare a  Ordinului MF.
Se modifică procedura de avizare tehnică a caselor de marcat electronice fiscale at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Se modifică procedura de avizare tehnică a caselor de marcat electronice fiscale

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button