Știri

Și-a agresat partenera și pe fiul lor minor. S-a emis ordin de protecție provizoriu

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Miercurea Nirajului, față de un bărbat, de 36 de ani.

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Miercurea Nirajului au fost sesizați, de către o femeie din localitate, despre faptul că concubinul acesteia a agresat-o fizic şi ameninţat-o cu acte de violenţă.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 14 iunie a.c., în jurul orei 17.00, în timp ce se afla în locuința comună din localitatea Miercurea Nirajului, un bărbat, de 36 de ani, a adresat ameninţări concubinei acestuia, în vârstă de 42 de ani şi totodată a agresat-o fizic atât pe aceasta, cât şi pe fiul lor minor.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie şi ameninţare.

 

The post Și-a agresat partenera și pe fiul lor minor. S-a emis ordin de protecție provizoriu appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Și-a agresat partenera și pe fiul lor minor. S-a emis ordin de protecție provizoriu

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button