Știri

Sighișoara a intrat în Săptămâna Mobilității Europene

Municipiul Sighișoara și Asociația AUM, în colaborare cu Poliția Municipiului Sighișoara, s-au alăturat inițiativei orașelor europene, marcând Săptămâna Europeană a Mobilității, eveniment care încurajează cetățenii să folosească mijloacele de transport mai puțin poluante, alternative la utilizarea autoturismelor, prin organizarea de activități care promovează mersul pe jos și alegerea mijloacelor de transport alternative, pentru a proteja mediul și pentru a reduce numărul accidentelor rutiere.

Pentru a marca Ziua Europeană fără Mașini, în data de 22 septembrie 2019, între orele 15.00 și 18.00, circulația auto a fost închisă pe traseul cuprins între strada 1 decembrie 1918 (Club Aristocrat) și intersecția cu str. Morii, unde a avut loc loc evenimentul “5K RUN & WALK – Run for A Reason” ce a constat în activități educativ – recreative și caritabile specifice unei întreceri de alergare/mers vioi pe următorul traseu: străzile Coșbuc, Octavian Iosif, Păstorilor, Barbu Șt. Delavrancea, Lunca Poștei, Izvorului, Zugravilor, Axente Sever, Nicolae Iorga, Codrului, Horea Teculescu și 1 Decembrie 1918.

Reprezentanții Poliției Municipiului Sighișoara au derulat o Campanie de informare privind importanța disciplinei pietonilor și a respectării semnelor de circulație rutieră și vor împărți materiale educative pietonilor și participanților la trafic.

The post Sighișoara a intrat în Săptămâna Mobilității Europene appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sighișoara a intrat în Săptămâna Mobilității Europene

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button