SIGHIȘOARA: Se caută soluții pentru întoarcerea acasă a românilor din Diaspora

sighisoara se cauta solutii pentru intoarcerea acasa a romanilor din diaspora

Fundația Romanian Business Leaders, prin RePatriot și Municipiul Sighișoara, va organiza o Masă rotundă cu tema „Ziua Diasporei Sighișoara”, luni, 12 august 2019, începând cu ora 10:00, în Sala Festivă a Municipiului Sighișoara.

În cadrul acesteia, municipalitatea dorește să înțeleagă care sunt măsurile pe care cei care locuiesc în diaspora, le văd necesare pentru ca Sighișoara să devină suficient de motivantă în vederea întoarcerii românilor acasă. La eveniment vor fi prezenți Președintele Asociației antreprenorilor străini din Italia, Ambasador RePatriot – Antreprenor în România și Italia, domnul Valentin Făgărășian și Fondatorul restaurantului și osteriei Ciao Niki, doamna Nicuța Enache, care vor aborda anumite subiecte specifice despre cum putem atrage românii din diaspora mai aproape de localitatea natală.

Antreprenorii prezenți vor avea posibilitatea de a prezenta oportunități de afaceri locale, de parteneriate, oportunități în turism și servicii și oferte de angajare.

În încheierea evenimentului dedicat Zilei Diasporei va fi organizată o vizită a Cetății Medievale Sighișoara.

The post SIGHIȘOARA: Se caută soluții pentru întoarcerea acasă a românilor din Diaspora appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: SIGHIȘOARA: Se caută soluții pentru întoarcerea acasă a românilor din Diaspora

Credit autor: Diana Pâncă.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.