Știri

Tânăr de 23 de ani: era băut la volan și a intrat în parapeții din Sângeorgiu de Mureș

La data de 18 mai, în jurul orei 5.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti, au fost sesizaţi despre producerea unui accident de circulaţie, în localitatea Sângeorgiu de Mureş.

La faţa locului, poliţiştii au constat faptul că, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Glodeni, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu parapeții dintr-un sens giratoriu, iar ulterior cu un stâlp.

În urma testării cu aparatul etilotest, tânărului  i-a rezultat o valoare de 0,79 mgl alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea medicală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

The post Tânăr de 23 de ani: era băut la volan și a intrat în parapeții din Sângeorgiu de Mureș appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Tânăr de 23 de ani: era băut la volan și a intrat în parapeții din Sângeorgiu de Mureș

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button