Știri

TÂRGU MUREȘ: 800 de oameni au alergat pentru copiii și tinerii diabetici

Circa 800 de iubitori ai sportului au alergat la cursa Trail Race, a 5-a ediție, ce a avut loc la Platoul Cornești din Târgu-Mureș, în sprijinul tinerilor și copiilor diabetici.

Au fost 4 probe pentru adulți, copii și o probă specială mami și bebe, a precizat organizatorul evenimentului, președintele Asociației ASCOTID Târgu-Mureș, Rodica Molnar:

Am reușit să adunăm peste 750 de participanți, batem 800, probabil, peste așteptări. Am suplimentat înscrierile. Avem probe pentru toate categoriile de vârstă: semimaraton – 21 km, cros – 10 km, bărbați și femei. Avem crosul pentru copii, toate categoriile de vârstă și o probă specială, mami și bebe. Au venit foarte mulți tineri cu diabet din țară. Acesta este momentul special al ediției noastre.

Cel mai tânăr participant are 2 luni iar cel mai vârstnic, 78 de ani.

Sloganul competiției Asociației ASCOTID, este ”Depășirea limitelor”, care este și un obiectiv zilnic pentru tinerii și copiii cu diabet ce se luptă, în continuare, în România cu mentalități și lipsă de medicamente sau echipamente medicale.

sursa: RTM

The post TÂRGU MUREȘ: 800 de oameni au alergat pentru copiii și tinerii diabetici appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: TÂRGU MUREȘ: 800 de oameni au alergat pentru copiii și tinerii diabetici

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button