Hot NewsȘtiri

TRADIŢII ÎN BUCATE/ Sarmalele – preparatul culinar cu o diversitate de reţete şi denumiri

De post sau cu carne, cu cartofi sau cu urdă, cu păsat sau cu razalăi, în foi de varză, leuştean, lobodă, măcriş sau podbal, în frunză de tei sau de dud, sarmalele sunt, în România, un preparat culinar cu o diversitate de reţete şi denumiri, precum piroşte, curechi, purcei, găluşte, păpuşi, pumni, broboade sau cuiburi.
“Eu n-am întâlnit o ţară, oricât am studiat şi oricât am călătorit, o ţară ca România, în care, în fiecare casă, să se facă sarmale.
TRADIŢII ÎN BUCATE/ Sarmalele – preparatul culinar cu o diversitate de reţete şi denumiri at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: TRADIŢII ÎN BUCATE/ Sarmalele – preparatul culinar cu o diversitate de reţete şi denumiri

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button