Știri

ULTIMA ORĂ. Un bărbat infectat cu coronavirus s-a vindecat complet!?

Agenția chineză de presă Xinhua a anunțat că un prim pacient cu coronavirus a fost externat din spitalul Universitar Nanchang, fiind complet vindecat. 

Un bărbat diagnosticat cu coronavirus a fost externat, luni, dintr-un spital din provincia Jiangxi din China de Est, fiind și primul pacient din regiune vindecat complet.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost internat în stare critică pe 23 ianuarie, a declarat Xu Fei, director adjunct al Secției de Boli ale Sistemului Respirator din cadrul spitalului Universitar Nanchang. Starea sa s-a îmbunătățit semnificativ la doar câteva zile după tratament, potrivit sursei citate.

Pe de altă parte, un grup de oameni de ştiinţă de la Universitatea din Hong Kong (HKU) au lansat un avertisment în ceea ce priveşte o accelerare a propagării coronavirusului, care a provocat 81 de decese în China, potrivit autorităţilor.

În total, 2.744 de cazuri au fost confirmate oficial în această ţară, printre care şi cel al unui bebeluş de nouă luni, iar suspiciunile de îmbolnăviri s-au dublat într-un interval de 24 de ore, ajungând la aproape 6.000.

Sursa: digi24.ro / Foto: Xinhua


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ULTIMA ORĂ. Un bărbat infectat cu coronavirus s-a vindecat complet!?

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button