Știri

Una din victimele din 10 august susține Secția de Arși de la Târgu Mureș

Ciprian Vasile Vlad, una dintre victimele incidenteleor din 10 august, de la București, și-a exprimat punctul de vedere în legătură cu Secția de arși din Târgu Mureș.

„Locul în care am fost internat după 10 august a fost închis. Nu înțeleg de ce? Am avut norocul să fiu internat în cea mai bună și profesională secție din țară, unde am fost tratat de o arsură la picior provocată de Jandarmerie în evenimentele din 10 August 2018. SEMNEAZĂ PETIȚIA: Redeschiderea secției de arşi la Tîrgu Mures!”
În Petiția online, care deja a adunat aproape 2.000 de susținători, se transmite că „Noi, foştii şi actualii pacienţi care am fost îngrijiţi cu un înalt profesionalism în ultimii 34 de ani de catre personalul acestei secţii, condus de dr.Adrian Boţan, solicităm conducerii Spitalului Clinic Judeţean Mureş să revină imediat asupra deciziei sus amintite şi să redeschidă cât mai curând acest vechi serviciu medical unic cu enorma importanţă civilă şi strategică.”

The post Una din victimele din 10 august susține Secția de Arși de la Târgu Mureș appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Una din victimele din 10 august susține Secția de Arși de la Târgu Mureș

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button