Știri

Valentin Illes, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, a decedat într-un accident rutier produs în Ungaria

Valentin Illes, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, a decedat marți, 3 octombrie, într-un accident rutier produs în Ungaria, la vârsta de 49 de ani. 
Accidentul s-a produs în jurul orei 05.30, la kilometrul 91 al autostrăzii M5, pe direcția către Budapesta și a fost produs de către un traficant de persoane care transporta ilegal imigranți, scriu maghiarii de la Kekvillogo, citați de Libertatea. 
Un vehicul care transporta persoane a intrat în coliziune cu parapetul de pe mijlocul autostrăzii, l-a rupt și s-a ciocnit de un camion care venea din direcția opusă. 
Foto: Ferenc Donka/ Facebook
În urma impactului, camionul a rupt și el parapetul care desparte cele două sensuri de mers și a lovit în plin mașina condusă de Valentin Illes, care a murit pe loc.
Valentin Illes, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, a decedat într-un accident rutier produs în Ungaria at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Valentin Illes, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, a decedat într-un accident rutier produs în Ungaria

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button