Știri

Vasile Gliga: „Primarii sunt pregătiți să iasă din AquaInvest”. PSD cere bani de la Guvern pentru apa de pe Câmpie

La Conferința Județeană a PSD Mureș, președintele organizației județene, Vasile Gliga a spus că “ieri s-a contestat finanțarea lucrării de alimentare cu apă a localităților de pe Câmpie. Primarii sunt pregătiți să iasă din AquaInvest și trebuie găsită o soluție de finanțare guvernamentală a alimentării cu apă pe Câmpie”.

În acest sens, președintele PSD Mureș a făcut un apel la premierul Viorica Vasilca Dăncilă, prezentă la eveniment, în vederea identificării soluțiilor de finanțare.

Propunerea lui Gliga a fost susținută și de primarul comunei Tăureni, Ovidiu Oltean, care pe lângă speranța că licitația pentru alimentarea cu apă a localităților de pe Câmpie se va încheia cu bine, a rugat-o pe Viorica Dăncilă să găsească banii necesari. Primarul din Tăureni și-a încheiat alocuțiunea spunând că în toamnă „îl vom trimite pe Iohannis la Sibiu și mai departe”.

 

 

The post Vasile Gliga: „Primarii sunt pregătiți să iasă din AquaInvest”. PSD cere bani de la Guvern pentru apa de pe Câmpie appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Vasile Gliga: „Primarii sunt pregătiți să iasă din AquaInvest”. PSD cere bani de la Guvern pentru apa de pe Câmpie

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button