Vasile Gliga: „Primarii sunt pregătiți să iasă din AquaInvest”. PSD cere bani de la Guvern pentru apa de pe Câmpie

vasile gliga primarii sunt pregatiti sa iasa din aquainvest psd cere bani de la guvern pentru apa de pe campie

La Conferința Județeană a PSD Mureș, președintele organizației județene, Vasile Gliga a spus că “ieri s-a contestat finanțarea lucrării de alimentare cu apă a localităților de pe Câmpie. Primarii sunt pregătiți să iasă din AquaInvest și trebuie găsită o soluție de finanțare guvernamentală a alimentării cu apă pe Câmpie”.

În acest sens, președintele PSD Mureș a făcut un apel la premierul Viorica Vasilca Dăncilă, prezentă la eveniment, în vederea identificării soluțiilor de finanțare.

Propunerea lui Gliga a fost susținută și de primarul comunei Tăureni, Ovidiu Oltean, care pe lângă speranța că licitația pentru alimentarea cu apă a localităților de pe Câmpie se va încheia cu bine, a rugat-o pe Viorica Dăncilă să găsească banii necesari. Primarul din Tăureni și-a încheiat alocuțiunea spunând că în toamnă „îl vom trimite pe Iohannis la Sibiu și mai departe”.

 

 

The post Vasile Gliga: „Primarii sunt pregătiți să iasă din AquaInvest”. PSD cere bani de la Guvern pentru apa de pe Câmpie appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Vasile Gliga: „Primarii sunt pregătiți să iasă din AquaInvest”. PSD cere bani de la Guvern pentru apa de pe Câmpie

Credit autor: Bogdan Brad.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.