Știri

VIDEO: JENANT! Prefectul de Mureș taie panglici, în timp ce la școala din Bogata copiii sunt trimiși la toaleta din curte

Prefectul județului Mureș a participat la festivitatea de deschidere a anului școlar 2019-2020 în localitatea Gănești, unde Mircea Dușa a tăiat panglica unei grădinițe finanțată cu fonduri de la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

Este vorba de o investiție de 450.000 de euro, din care 95% sunt bani europeni.

Prefectul de Mureș a declarat că ”în mai multe localități din județ s-au inaugurat grădinițe în cursul anului 2019, la Crăiești, la Sâncraiu de Mureș și în alte zone. (…) Sunt condiții deosebite, atât pentru copii, cât și pentru educatoare”

Mircea Dușa a spus că le dorește “mult succes tuturor elevilor și cadrelor didactice care încep astăzi cursurile în întreg județul Mureș!”.

Prefectul de Mureș a preferat festivismul, în locul vizitei la alte unități de învățământ din județ, acolo unde copiii sunt condamnați la condiții insalubre, care le pun în pericol sănătatea.

Un astfel de exemplu este comuna Bogata, unde toaleta școlii se află în continuare în curte, fără apă curentă și canalizare. Asta, deși există o toaletă amenajată în incinta școlii care însă nu este funcțională, pentru că nu a fost racordată la rețeaua de canalizare.

Imaginile primite de redacția Realitatea TV sunt elocvente…

The post VIDEO: JENANT! Prefectul de Mureș taie panglici, în timp ce la școala din Bogata copiii sunt trimiși la toaleta din curte appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: VIDEO: JENANT! Prefectul de Mureș taie panglici, în timp ce la școala din Bogata copiii sunt trimiși la toaleta din curte

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button