Administrație

Au fost semnate contractele pentru închiderea depozitelor neconforme de deşeuri din 5 localităţi brașovene

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a semnat azi, la Prefectura Braşov, împreună cu preşedintele Administraţiei Fondului de Mediu, Cornel Brezuică, şi primarii a cinci localităţi din judeţ, contractele pentru închiderea depozitelor de deşeuri neconforme, în valoare totală de aproape 30 de milioane de lei.

Astfel, pentru oraşul Victoria, suma aprobată este de 4,47 milioane de lei, pentru oraşul Zărneşti – 2,82 milioane de lei, pentru oraşul Râşnov – 4,97 milioane de lei, municipiul Făgăraş – 7,9 milioane de lei, iar pentru municipiul Săcele – 8,92 milioane de lei.

Vizita de lucru a ministrului Mediului în judeţul Braşov a cuprins și inaugurarea Sistemului de canalizare şi staţiei de epurare din comuna Viştea, în valoare totală de 7 milioane de lei, în cadrul căruia lucrările au durat aproximativ şase ani.

The post Au fost semnate contractele pentru închiderea depozitelor neconforme de deşeuri din 5 localităţi brașovene appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Au fost semnate contractele pentru închiderea depozitelor neconforme de deşeuri din 5 localităţi brașovene

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button