Administrație

Bani pentru aparatură medicală și investiții către două spitale mureşene

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 27 iunie, modificarea bugetului general al judeţului Mureş pe anul 2019, care vizează măsuri privind unitățile medicale din județul Mureș.

Concret, în buget a fost inclusă suma de 1.000.000 de lei alocată de Ministerul Sănătății pentru Spitalul Municipal Târnăveni în vederea achiziționării de aparatură medicală, suma de 674.000 de lei pentru instalarea unui ascensor în incinta Clinicii de Boli Infecțioase I din Târgu-Mureş, precum şi suma de 323.000 de lei pentru acoperirea unor drepturi salariale la Spitalul Clinic Judeţean Mureş.

“Modificarea bugetului constă din două puncte mai importante, amândouă la spitale, unul la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, celălalt la Spitalul din Târnăveni. Sunt două sume primite de la bugetul central, una pentru Spitalul Clinic Judeţean Mureş pentru acoperirea salariilor, iar cealaltă pentru Spitalul din Târnăveni pentru achiziţionare de aparatură medicală”, a declarat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH

Post-ul Bani pentru aparatură medicală și investiții către două spitale mureşene apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bani pentru aparatură medicală și investiții către două spitale mureşene

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button